جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع دستی استان راه اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشتی «اور گرین» در کانال سوئز شناور شد | به زودی کانال سوئز بازگشایی می شود

  • کد خبر: ۶۲۴۷۱
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۹
کشتی «اور گرین» در کانال سوئز شناور شد | به زودی کانال سوئز بازگشایی می شود
کشتی کانتینری که کانال سوئز را برای مدت تقریبا یک هفته مسدود کرده بود، روز دوشنبه دوباره شناور شد و در حال حاضر در مرحله ایمن سازی قرار دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، کشتی متوقف شده در کانال سوئز بار دیگر شناور شده و انتظار می‌رود به زودی این کانال بازگشایی شود.

کشتی کانتینری که کانال سوئز را برای مدت تقریبا یک هفته مسدود کرده بود، روز دوشنبه دوباره شناور شد و در حال حاضر در مرحله ایمن سازی قرار دارد. انتظار می‌رود که این آبراه حیاتی به زودی بازگشایی شود.

یک شرکت ارائه دهنده خدمات دریایی، در توییتی نوشت: «این کشتی در ساعت ۴.۳۰ صبح به وقت محلی با موفقیت، دوباره شناور شد و اکنون در حال ایمن سازی است.»

شرکت ردیابی کشتی «وسل فایندر» نیز وضعیت کشتی را در وبسایت خود تغییر داده است.

کشتی «اور گرین» با طول ۴۰۰ متر، روز سه شنبه در قسمت جنوبی کانال سوئز متوقف شد و باعث توقف عبور و مرور کشتی‌ها در کوتاه‌ترین مسیر حمل و نقل بین اروپا و آسیا شد.

«اسامه ربیع»، رئیس سازمان مدیریت کانال سوئز، در یک نشست خبری گفت: «دست‌کم ۳۶۹ کشتی در صف انتظار ترانزیت این کانال بودند، از جمله ده‌ها کشتی کانتینری، کشتی‌های فله‌بر، تانکر‌های نفت و گاز مایع.»

سازمان کانال سوئز پیشتر در بیانیه‌ای گفته بود که عملیات طناب کشی برای آزادسازی کشتی از سر گرفته شده است و تیم‌های نجات کانال سوئز، روز یکشنبه عملیات حفاری و لایروبی را شدت بخشیدند و امیدوار هستند که جزر و مد دریا بتواند آن را آزاد کند.

با بروز حادثۀ برای کشتی باری «اِور گرین»، این کشتی از بامداد چهارشنبه در پهنای کانال سوئز گیر کرده است و به این ترتیب این آبراه تجاری حیاتی کاملا مسدود گردید و بر چرخه کالا در جهان نیز تأثیر گذاشته است. ارزش کالا‌هایی که در حالت عادی با کشتی از کانال سوئز می‌گذرند، به میانگین روزانه ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد.

در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه تلاش برای تخلیۀ بار کانتیربر ۲۲۰ هزار تنی «اور گرین» ادامه داشت و اکنون به دلیل توقف کشتی‌ها در دو سوی کانال، بازگشایی هرچه سریعتر این آبراه استرتژیک با هدف مهار پیامد‌های اقتصادی و جهانی این حادثه، به یک فوریت مطلق بدل شده است.

به طور معمول، کشتی‌های کانتینربر و نفت‌کش‌ها به جای دور زدن کل قاره آفریقا، مسیر بسیار کوتاه‌تر ۱۹۳ کیلومتری کانال سوئز را طی می‌کنند تا از آسیا به اروپا یا برعکس بروند، به طوری که حدود ۱۰ درصد از کل تجارت جهان از این کانال عبور می‌کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->